1708#, Νο 1 κτήριο, πάροδος 2742, δρόμος λεωφόρων Pudong, Pudong, Σαγκάη
καλής ποιότητας Applicator ετικετών μηχανή για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας Applicator ετικετών μηχανή για τις πωλήσεις
Είμαι Online Chat Now

Higee Machinery (Shanghai) Co.,Ltd

1 2 3 4 5
Higee Machinery (Shanghai) Co.,Ltd Higee Machinery (Shanghai) Co.,Ltd Higee Machinery (Shanghai) Co.,Ltd Higee Machinery (Shanghai) Co.,Ltd Higee Machinery (Shanghai) Co.,Ltd
Ονομάζοντας εργοστάσιο μηχανών Ονομάζοντας εργοστάσιο μηχανών Ονομάζοντας εργοστάσιο μηχανών Ονομάζοντας εργοστάσιο μηχανών Ονομάζοντας εργοστάσιο μηχανών

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Εξαγωγέας
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ωκεανία
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : HIGEE
Αριθμός Υπαλλήλων : 20~100
Ετήσιες πωλήσεις : 200000-300000
Ιδρύθηκε Έτος : 2005
Εξαγωγή pc : 80% - 90%

Ιστορία

Υψηλός - ποιότητα, μεγάλη υπηρεσία.

Κρατήστε τα μάτια στα αστέρια και τα πόδια στο έδαφος.

 

 

 

Ιστορία εμπορικών σημάτων «HIGEE»

 

1.    Τα πράγματα δεν συμβαίνουν. Τα πράγματα γίνονται για να συμβούν.

Η κα Lotus Peng, GM της βιομηχανικής Co. Higee, ΕΠΕ, βαθμολόγησε από το πανεπιστήμιο το 1994, με σημαντικό υπόβαθρο εφαρμοσμένης μηχανικής science& και την καλή βάση αγγλικής γλώσσας, που εισήχθησαν στη βιομηχανία ναυπηγικής στο μέγιστο χρόνο ναυπηγικής. Συμμετείχε στη σύνδεση μεταξύ των ευρωπαϊκών πλοιοκτητών, των εποπτών, των σχεδιαστών και των μηχανικών ναυπηγείων. Με τις άριστες δεξιότητες κατανόησης και επικοινωνίας, δημιουργήστε μια πολύ καλή προώθηση σταδιοδρομίας στο ναυπηγείο και εξοικειωθείτε επίσης με την κατασκευή χάλυβα και το διαφορετικό είδος μηχανημάτων.

 

Το 2003 η οικογένειά της κινήθηκε προς τη Σαγκάη με την προώθηση του συζύγου της. Με τη βοήθεια δεύτερου σημαντικού της επιχειρησιακής διοίκησης στην πανεπιστημιακή και διεθνή εκμάθηση εμπορικών συναλλαγών μετά από το σχολείο, άρχισε τη νέα σταδιοδρομία στη Σαγκάη για την εισαγωγή και την εξαγωγή, κατόπιν κλήθηκε για να ενώσει στη νορβηγική επιχείρηση ως διευθυντή εξαγωγής και εξυπηρέτησης πελατών. Έχει την πολύ πλούσια διεθνή εμπειρία εμπορικών συναλλαγών και ήταν ικανή για να χειριστεί όλα τα είδη επιχείρησης εισαγωγών και εξαγωγής.

 

Το 2005, η κα Lotus θεώρησε για να δημιουργηθεί η επιχείρησή της στη βιομηχανία μηχανημάτων. Άρχισε ένα εργοστάσιο μηχανών μαρκαρίσματος.

 

Εμπορικό σήμα «HIGEE» που έρχεται από το 2010, με την εργασιακή πείρα τόσων πολλών ετών στις ξένες αγορές, ήξερε καλά ποιοι πελάτες χρειάζονται και τι πρέπει να συνεχιστεί, «υψηλός - ποιότητα, μεγάλη υπηρεσία. Κρατήστε τα μάτια στα αστέρια και τα πόδια στο έδαφος.» Αυτό είναι τι «HIGEE» που προέρχεται από.

2.    Πάντα κάνετε το καλύτερό σας. Αυτό που φυτεύετε τώρα, εσείς θα συγκομίσει αργότερα.

Η κα Lotus αποφάσισε να επεκτείνει την επιχειρησιακή σειρά και να παρέχει τη μιας στάσης αγοράζοντας περιοχή για τους πελάτες πρίν ονομάζει τη μηχανή. Επένδυσε και μοιράστηκε διάφορα εργοστάσια που έχουν ήδη πολλές εμπειρία ετών και τεχνική ερευνητική ικανότητα να παρέχουν τη λύση πλήρωσης και συσκευασίας για το διαφορετικό είδος προϊόντων. Τώρα αυτά τα εργοστάσια ειδικεύονται για να παρέχουν την προσαρμοσμένη κατασκευή μηχανών στην πλήρωση, τη συσκευασία και το μαρκάρισμα για τα υγρά, τους κόκκους, τις σκόνες, τα στερεά αγαθά κ.λπ. σύμφωνα με τις διαφορετικές απαιτήσεις. Θεώρησε επίσης πολλά χαρτοκιβώτια ανάγκης πελατών για να βάλει αυτά τα προϊόντα στη τελική φάση, έτσι τη μηχανή κατασκευής χαρτοκιβωτίων να κατασκευαστεί επίσης σε ένα από τα εργοστάσιά μας.

 

3.    Να είστε αληθινός στην εργασία σας, τις λέξεις σας και τους πελάτες σας.

Κα Lotus keens στην ποιότητα, την έγκαιρα παράδοση και το αγαθό μετά από τις πωλήσεις για να διατηρήσει την καλή σχέση πελατών και να μοιραστεί την καλή φήμη στην παγκόσμια αγορά. Αυτό είναι τι υπογραμμίζει πάντα όλο το προσωπικό που θυμάται: Να είστε αληθινός στην εργασία σας, τις λέξεις σας και τους πελάτες σας.

 

4.    Κρατήστε τα μάτια στα αστέρια, και τα πόδια στο έδαφος.

Εάν δεν σκέφτεστε για το μέλλον, δεν μπορείτε να έχετε ένα. HIGEE με την οδήγηση της κας Lotus, είναι τώρα το μέλος της ένωσης ηλεκτρονικού εμπορίου της Σαγκάη, που καθοδηγείται από το εκτενές υπόβαθρο εφαρμοσμένης μηχανικής και την άριστη διεθνή εμπειρία της εμπορικών συναλλαγών και επικοινωνίας, HIGEE έχει την πολύ καλή κατανόηση των αναγκών του πελάτη και σίγουρα θα παράσχει τις μεγάλες επαγγελματικές εργασίες. HIGEE σκοπεύει να είναι ο ηγέτης σε αυτήν την γραμμή επιχείρησης στην παροχή μιας υπηρεσίας στάσεων για τη βιομηχανία συσκευασίας. Η φιλοσοφία τους είναι «μάτια συντηρήσεων στα αστέρια, και πόδια στο έδαφος.»

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Higee Machinery (Shanghai) Co.,Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mrs. Lotus

Τηλ.:: 86-021-20235868

Φαξ: 86-021-20235868

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

αυτοκόλλητο επισήμανσης εμφαίνουσας μηχάνημα

Το Omron ανιχνεύει τη μαγική μηχανή μαρκαρίσματος αυτοκόλλητων ετικεττών ματιών αυτοκόλλητη αυτόματη για τα τετραγωνικά μπουκάλια

Έλεγχος PLC ημι - αυτόματη μηχανή μαρκαρίσματος αυτοκόλλητων ετικεττών για την κάρτα Scrach

Προσαρμοσμένη ημι αυτόματη applicator αυτοκόλλητων ετικεττών σερβο μηχανή μηχανών για το βιβλίο κειμένων

Applicator ετικετών μηχανή

Applicator ετικετών κυλίνδρων ανοξείδωτου 350ml μηχανή με τον εκτυπωτή ημερομηνίας

Ηλεκτρική applicator ετικετών ελέγχου PLC ευφυής μηχανή με την επιφάνεια συλλογής

Σερβο applicator ετικετών επιτραπέζιων κορυφών ελεγκτών/οριζόντια applicator ετικετών επιφάνειας

αυτόματη μηχανή επισήμανσης εμφαίνουσας

Υψηλής ταχύτητας σωμάτων λοσιόν διπλή μηχανή μαρκαρίσματος πλευρών αυτόματη ύψος αντικειμένου 30 - 350mm

5 applicator ετικετών μπουκαλιών γαλόνια μηχανών με τον έλεγχο PLC σελιδοποίησης

Εργοστασίων άμεσος πώλησης τιμών προμηθευτής μηχανών οικονομίας αυτόματος ονομάζοντας με το διαχωριστή μπουκαλιών

Αίτηση κράτησης

E-Mail | Sitemap

Privacy Policy Κίνα καλός ποιότητας αυτοκόλλητο επισήμανσης εμφαίνουσας μηχάνημα προμηθευτής. Copyright © 2015 - 2019 autolabelingmachine.com. All Rights Reserved. Developed by ECER