1227#, Νο 1 κτήριο, πάροδος 2742, δρόμος λεωφόρων Pudong, Pudong, Σαγκάη
Αρχική Σελίδα

Higee Machinery (Shanghai) Co.,Ltd Γύρος εργοστασίων

καλής ποιότητας Applicator ετικετών μηχανή για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας Applicator ετικετών μηχανή για τις πωλήσεις
Είμαι Online Chat Now
 • Γραμμή Παραγωγής

   Higee Machinery (Shanghai) Co.,Ltd

    Higee Machinery (Shanghai) Co.,Ltd
    Higee Machinery (Shanghai) Co.,Ltd   Higee Machinery (Shanghai) Co.,Ltd
    Higee Machinery (Shanghai) Co.,Ltd   Higee Machinery (Shanghai) Co.,Ltd

   

 • OEM / ODM

  Εξασφαλίζουμε την ποιότητα των κύριων μερών μέσα σε 12 μήνες. Εάν τα κύρια μέρη πάνε στραβά χωρίς τεχνητούς παράγοντες μέσα σε ένα έτος, θα τους παράσχουμε ελεύθερα ή θα τους διατηρήσουμε για σας. Μετά από ένα έτος, εάν πρέπει να αλλάξετε τα μέρη, θα παράσχουμε ευγενικά σε σας την καλύτερη τιμή ή θα το διατηρήσουμε στην περιοχή σας. Όποτε έχετε την τεχνική ερώτηση σε χρησιμοποίηση του, θα κάνουμε ελεύθερα το καλύτερό μας για να σας υποστηρίξουμε.

 • Ε & Α

  Είμαστε ονομάζοντας κατασκευαστής μηχανημάτων με περισσότερο από την πείρα 10 ετών. Η βιομηχανική Co. μηχανημάτων Higee ονόματος επιχείρησής μας, ΕΠΕ.

  SSupply ανάμεικτες υψηλής ποιότητας μηχανές μαρκαρίσματος όπως το σερβο-μαρκάρισμα των μηχανών, μπροστινές και πίσω μηχανές μαρκαρίσματος, φιλικές προς το περιβάλλον μηχανές μαρκαρίσματος (μηχανές μαρκαρίσματος ρόλος-τροφών OPP), και μηχανές μαρκαρίσματος για τη διάφορη συσκευασία μπουκαλιών θερμικός-ταινιών, εμείς έχουμε μια στερεά φήμη μεταξύ σημαντικών πελατών, συμπεριλαμβανομένης της Coca-Cola, P&G, Unilever, της κουάκερης, εταιρίας uni-Προέδρου επιχειρήσεις, της Α.Ε. ποτού Kinmen Kaoliang, της εταιρίας Kao, κ.λπ.

  Προ πάντων, τα μηχανήματά μας επίσης κατάλληλοι για τη διαφορετική ποικιλία του μπουκαλιού όπως τα δοχεία, τα πλαστικά μπουκάλια & τα εμπορευματοκιβώτια γυαλιού. Τα μηχανήματά μας είναι κατάλληλα για το PVC, PET, ετικέτες OBS, είναι μέχρι την επιλογή του πελάτη. Εκτός από χρησιμοποιούμε επίσης την επιτροπή PLC που καθιστά τα μηχανήματα εύκολα να ελέγξουν και δεχόμαστε τις διαφορετικές απαιτήσεις πελατών. Όχι μόνο υψηλή αποδοτικότητα και ικανότητα-ενισχυμένος εξοπλισμός μαρκαρίσματος & μανικιών, προσφέρουμε επίσης την καλά-οργανωμένη υπηρεσία μεταπωλήσεων.

   

  Είμαστε όχι μόνο κατασκευαστής Labeler στην παροχή της διαφορετικής μηχανής μαρκαρίσματος λειτουργίας, αλλά και ο επαγγελματικός προμηθευτής λύσης για να δώσουμε την καταλληλότερη πρόταση μαρκαρίσματος σύμφωνα με τη μορφή ή το μέγεθος προϊόντων του πελάτη είτε κανονική είτε ανώμαλη, είτε συγκολλητική ετικέτα εγγράφου χρήσης είτε πλαστική ετικέτα αυτοκόλλητων ετικεττών. Η μηχανή μας αποτελείται κυρίως από το ανοξείδωτο καλής ποιότητας SUS304 και εξοπλίζεται με καλά - γνωστά μέρη ιαπωνικών, γερμανικών, αμερικανικών, κορεατικών ή εμπορικών σημάτων της Ταϊβάν. Είτε η αυτόματη είτε ημιαυτόματη μηχανή μαρκαρίσματος είναι έξυπνος και ανθεκτικός εξοπλισμός μαρκαρίσματος που είναι αρκετά εύκολος για τη λειτουργία και τη συντήρησή σας. Χρησιμοποιείται ευρέως σε τέτοιες βιομηχανίες όπως τα τρόφιμα, την ιατρική, τα καλλυντικά, την ηλεκτρονική, το χημικό κ.λπ.

   

  Μας εμπιστευθείτε, μηχανήματα μαρκαρίσματος Higee, η καλή επιλογή σας! Γρήγορη απάντηση στο αίτημά σας!

   

Στοιχεία επικοινωνίας
Higee Machinery (Shanghai) Co.,Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mrs. Lotus

Τηλ.:: 86-021-20235868

Φαξ: 86-021-20235868

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

αυτοκόλλητο επισήμανσης εμφαίνουσας μηχάνημα

Το Omron ανιχνεύει τη μαγική μηχανή μαρκαρίσματος αυτοκόλλητων ετικεττών ματιών αυτοκόλλητη αυτόματη για τα τετραγωνικά μπουκάλια

Έλεγχος PLC ημι - αυτόματη μηχανή μαρκαρίσματος αυτοκόλλητων ετικεττών για την κάρτα Scrach

Προσαρμοσμένη ημι αυτόματη applicator αυτοκόλλητων ετικεττών σερβο μηχανή μηχανών για το βιβλίο κειμένων

Applicator ετικετών μηχανή

Applicator ετικετών κυλίνδρων ανοξείδωτου 350ml μηχανή με τον εκτυπωτή ημερομηνίας

Ηλεκτρική applicator ετικετών ελέγχου PLC ευφυής μηχανή με την επιφάνεια συλλογής

Σερβο applicator ετικετών επιτραπέζιων κορυφών ελεγκτών/οριζόντια applicator ετικετών επιφάνειας

αυτόματη μηχανή επισήμανσης εμφαίνουσας

Υψηλής ταχύτητας σωμάτων λοσιόν διπλή μηχανή μαρκαρίσματος πλευρών αυτόματη ύψος αντικειμένου 30 - 350mm

5 applicator ετικετών μπουκαλιών γαλόνια μηχανών με τον έλεγχο PLC σελιδοποίησης

Εργοστασίων άμεσος πώλησης τιμών προμηθευτής μηχανών οικονομίας αυτόματος ονομάζοντας με το διαχωριστή μπουκαλιών

Αίτηση κράτησης

E-Mail | Sitemap

Πολιτική Απορρήτου | Κίνα κατασκευαστής ετικετών μπουκαλιών προμηθευτής. Copyright © 2015 - 2022 autolabelingmachine.com. All Rights Reserved. Developed by ECER